Liga 1

Vor şi ei!

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Încurajaţi de salariul uriaş pe care Taher a anunţat că i-l dă lui Bölöni, jucătorii cer şi ei bani mai mulţi.

3 milioane de euro, suma pe care Fathi Taher susţine că i-o va plăti anual lui Ladislau Bölöni, le-au sucit minţile fot­ba­liş­ti­lor Rapidului “Noul patron a zis de cînd a preluat clubul că ne va mări salariile. Dacă îi dă 3 milioane antrenorului, atunci să facă şi media veniturilor noastre undeva la 500.000 de euro! Aşa ar fi normal, nu?”, a spus unul din­tre ju­cători.

Bozovici şi Boya au discutat de­ja cu şefii şi i-au anunţat că sînt d­e­cişi să plece dacă nu li se măresc sa­lariile, dar grupul nemulţumiţilor e mult mai mare şi include fot­ba­liştii importanţi din echipă. So­li­ci­tările de majorare a salariilor vor con­sti­tui, practic, prima problemă pe care Taher şi Bölöni vor trebui s-o re­zol­ve înainte de reunirea pro­gra­mată pe 12 iunie.

O altă categorie o constituie cei care intră vara asta în ultimul an de contract, cum sînt Coman, Nicolae Gri­gore, Burdujan, Emil Dică şi Ionuţ Stancu. Portarul a refuzat de­ja o ofertă de 200.000 de euro anual, faţă de 180.000, cît pri­meş­te acum, în vreme ce Grigore, finul lui Copos, e cel mai prost plătit t­itu­lar, alături de Săpunaru, cu cîte 50.000 de euro pe sezon!

“Bine că am scăpat de grija salariilor!Loţi Bölöni e cel care va stabili de acum încolo cît merită să cîştige fiecare jucător”
George Copos acţionar Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.