Liga 1

„Nu mulți au chestia asta” » L-a încântat pe Ilie Dumitrescu în FCSB - FC Botoșani: „Nici la Tavi Popescu nu vezi”

+16 Foto
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 decembrie 2022

Ilie Dumitrescu, fost component important al „Generației de Aur”, a făcut o remarcă despre Florinel Coman (24 de ani), extrema celor de la FCSB, cel care a adus victoria roș-albaștrilor în fața Botoșaniului (1-0).

FCSB a rezolvat duelul cu FC Botoșani grație unei acțiuni spectaculoase pe axa Tavi Popescu - Florinel Coman. La finalul meciului, „Mister” a evidențiat modul în care „Mbappe” s-a demarcat și a înscris unicul gol al partidei de pe Arena Națională. Apoi, a lăudat calitățile pe care le-a remarcat la Coman, despre care spune că nu le-a identificat nici măcar în jocul lui Tavi Popescu. 

Ilie Dumitrescu l-a complimentat pe Florinel Coman: „Nu mulți din campionatul nostru au chestia asta”

„Mă uitam... și eu am jucat mijlocaș de bandă. Vezi chestia asta pe care nu o au mulți jucători în campionatul nostru. 

A fost Campionatul Mondial, ne uităm în Champions League, în campionatele importante, da, acolo e un lucru normal: dă și pleacă pe poziție viitoare.

La Tavi Popescu nu vezi lucrul ăsta. Dă pasă și urmărește jocul, nu participă, nu atacă spațiul liber, nu cere mingea. Dar Coman pleacă foarte bine, finalizarea ideală, cu șiretul peste portar. În ultima perioadă nu a avut reușite, mă bucur pentru el, avea nevoie de un gol ca să-și intre în ritm. Contează foarte mult pentru el”, a comentat Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

7a fost nota primită de Florinel Coman în ediția de marți a Gazetei Sporturilor, pentru prestația avută în meciul cu FC Botoșani

Florinel Coman, lăudat și de Gigi Becali: „Și-a spălat toate păcatele”

Deși-l criticase constant în ultimele săptămâni, inclusiv Gigi Becali a fost impresionat de Coman, marcatorul golului cu Botoșani.

„Coman ne-a salvat. Nu mai speram să marcăm gol. Am avut ocazii multe. Să dea Dumnezeu acum să se pregătească bine, să fie titular și să fie ăla de dinainte, să fie Coman ăla pe care am dat 3 milioane. 

Acum a șters tot, toate păcatele lui, după golul ăsta. E fotbalist bun și e și foarte inteligent. El trebuie să muncească. El era în formă înainte de accidentare. Acum trebuie să muncească și să revină”, a declarat Becali, potrivit sursei menționate.

(...)Uite, pe Coman de exemplu trebuia să iau acum 30-40 de milioane, să joace la echipele mari din Europa. Cordea, după ce l-am lăudat, nu a mai fost foarte concentrat”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

VIDEO Florinel Coman: „Sunt fericit că golul meu ne-a adus cele 3 puncte”

FOTO / Cele mai tari imagini din FCSB - FC Botoșani 1-0

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.