Liga 1

Anunț-șoc al lui Rotaru: „Din vară nu mai continui! Să vedem cine va investi”

Mihai Rotaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 decembrie 2022

Mihai Rotaru, principalul acționar de la Universitatea Craiova, susține că nu va mai investi la club din vara lui 2023, la finalul sezonului în curs.

Anunț-șoc dinspre Bănie. Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea, spune că nu va continua în această poziție din vară. Că e nevoie de alt investitor la alb-albaștri.

Totuși, Rotaru a și anunțat o veste bună.

Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova: „Din vară nu mai continui! Să vedem cine va investi”

„Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”, a precizat acesta, potrivit Prosport.

Din informațiile GSP.ro, Rotaru nu a comunicat încă decizia la nivelul clubului.

Mihai Rotaru s-a reorientat profesional în ultima perioadă, și-a vândut afacerile în agricultură din Oltenia și a intrat în industria energiei, în afaceri cu parcuri fotovoltaice și eoliene, în parteneriat cu oameni de afaceri din străinătate.

Mihai Rotaru, în mai 2022: „Am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova”

În luna mai, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Rotaru dezvăluia că „banii sunt în principal din agricultură, energie și bursă. În momentul de față, participațiile mele s-au redus semnificativ. Cu ceva ani în urmă, eram unul dintre cei mai importanți investitori în Bursa de Valori București”.

„Cred că am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, dar până acum nu s-a recuperat niciun euro. Sper să-i recuperez, însă asta s-ar întâmpla doar în cazul în care ar veni un alt investitor”, a mai precizat Rotaru în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

>

Rotaru lua în calcul retragerea încă din 2021, când anunța că „după zece ani de mină, pot să mă pensionez”. El a intrat în acționariatul Universității în 2013.

În prezent, CS Universitatea ocupă locul 5 în Liga 1, cu 38 de puncte, la fel de multe precum următoarele două clasate, Rapid și FCSB. Clubul din Bănie nu a îndeplinit încă marele vis al lui Rotaru, câștigarea campionatului.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.