Liga 1

Panduru, mesaj în direct pentru un fotbalist din Superligă: „Țin mult la tine! De ce le dai voie să spună lucrurile astea?”

Basarab Panduru (52 de ani) i-a transmis un mesaj în direct lui Jovan Markovic (21 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 decembrie 2022

Basarab Panduru (52 de ani) i-a transmis un mesaj în direct lui Jovan Markovic (21 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Jovan Markovic a marcat un gol genial în ultimul meci al lui CSU Craiova din 2022, victoria 3-0 contra Chindiei. Atacantul are în continuare probleme cu greutatea, iar acest lucru l-a făcut pe Basarab Panduru să ia atitudine. 

Analistul postului Orange Sport i-a transmis un mesaj în cadrul emisiunii de marți seară. Cei doi au colaborat pentru o scurtă perioadă de timp, în finalul anului 2021, când Panduru a fost „secundul” lui Laurențiu Reghecampf.

Basarab Panduru, mesaj pentru Jovan Markovic

„Vreau să fac un lucru acum. Ţin la Markovic, e o perioadă în care poate reflecta şi mi-aş dori să înţeleagă lucrurile astea, pentru ca el să devină mai bun.

O întrebare. E talentat Markovic? Da. Vi se părea că era gras la Clinceni? Este gras acum? Atunci trebuie să înţeleagă că nimeni nu are absolut nimic cu el! E păcat de talentul pe care-l are şi să aud asemenea lucruri.

Pentru că ţin la el şi vreau să devină important în România, vreau să înţeleagă un lucru. Nu are nimeni nimic cu el, dar nu poate să meargă aşa în continuare. 

De ce, Marco, le dai voie să spună lucrurile astea despre tine? De ce nu dai goluri? Doar tu eşti de vină. Pune mâna şi fă treabă, că asta trebuie să faci", a spus Basarab Panduru la Orange Sport. 

3 goluriîn 19 apariții are Jovan Markovic în acest campionat pentru CS Universitatea Craiova

VIDEO CU GOLUL. Jovan Markovic, execuție de excepție în CS Universitatea Craiova - Chindia

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.