Media

Problemă pe piața media » De la 1 ianuarie 2023, Liga 1 nu va mai putea fi urmărită într-o rețea importantă de televiziune

Începând cu data de 1 ianuarie 2023, posturile Prima Sport nu vor mai putea fi urmărite în reţeaua de televiziune prin satelit Focus Sat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 decembrie 2022

Începând cu data de 1 ianuarie 2023, posturile Prima Sport nu vor mai putea fi urmărite în reţeaua de televiziune prin satelit Focus Sat.

Clever Media, grupul care deține posturile Prima, și operatorul Focus Sat nu au ajuns la un acord cu privire la prelungirea înțelegerii existente. Începând cu 1 ianuarie 2023, Prima TV, Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 și Agro TV vor ieși din grilă, informează Pagina de Media.

Abonații Focus Sat pierd Liga 1!

Potrivit grilei de pe site-ul oficial al Focus Sat, singurele programe de sport active de anul viitor vor fi Pro Arena și Sport TV Extra. Abonații nu vor mai avea posibilitatea să urmărească cele mai importante competiții sportive, în frunte cu Liga 1, Liga 2 sau Liga Campionilor.

Canalele Prima Sport transmit în acest moment cele mai importante competiții sportive. Printre ele se numără: Liga Campionilor, Liga 1, Liga 2, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, primele ligi din Turcia și Portugalia, Formula 1, competiții de tenis sau Moto GP.

Potrivit celui mai recent raport ANCOM, din vara lui 2021, Focus Sat nu se afla printre primii 3 furnizori TV din România. Lider era RCS & RDS (63,3%), urmat de Telekom (13,7%) și Vodafone (11,7%). Toate celelalte firme, inclusiv Focus Sat, totalizau 11,7% din piață.

VIDEO. Cristian Pustai a criticat, la GSP Live, sistemul competițional din Liga 1: „Nu văd normală înjumătățirea punctelor”

>

Citește și alte știri din sportul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.