Stranieri

Mircea Lucescu, dorit de un gigant din Turcia: „Am refuzat. Nu îmi pot trăda jucătorii”

Mircea Lucescu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 December 2022

Mircea Lucescu (77 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit în presa din Italia despre greutățile prin care trece echipa sa, din cauza războiului din Ucraina. Tehnicianul român a dezvăluit și că a fost dorit de Fenerbahce.

Mircea Lucescu i-a antrenat în carieră pe ceilalți doi granzi din Turcia, Galatasaray (2000-2002) și Beșiktaș (2002-2004). Cu grupare „Cim-Bom” a cucerit Supercupa Europei în 2000, după 2-1 cu Real Madrid, proaspăta câtgătoare de Champions League.

Fenerbahce este singura echipă uriașă din Turcia pe care Mircea Lucescu nu a antrenat-o.

Mircea Lucescu a fost dorit de Fenerbahce

„Trăiesc cu frică, cine știe ce s epoate întâmpla în orice moment. Auzim zgomotele avioanelor în timp ce suntem pe teren și ne jucăm meciurile, evident, în spatele ușilor închise, dar atâta timp cât nu sună alarmele, jucăm încercând să acordăm atenție maximă meciului.

S-a întâmplat că a trebuit să așteptăm chiar și o oră în vestiar înainte de a putea relua meciul. Nu știu cine ar fi făcut asta în locul meu, dar eu mă simt bine făcând ceea ce fac. Nu-i pot trăda pe jucătorii mei. Fenerbahce m-a vrut, dar am refuzat. Locul meu este la Dinamo Kiev”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit TuttoSport.

Mircea Lucescu o antrenează pe Dinamo kiev din 2020, iar în sezonul 2020-2021 a cucerit titlul în Ucraina.

VIDEO. Greutățile prin care a trecut Mircea Lucescu în ultimele luni: „Am trăit doar în autobuz. Trebuia să schimbăm locul odată la trei zile!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.