Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Cine e Adriana, românca de la Mondial: „Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare”

+34 Foto
Românca Adriana Paul a participat la premiere, după ce Argentina a câștigat finala Campionatului Mondial contra Franței, 3-3, 4-2 la loviturile de departajare.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 decembrie 2022

Românca Adriana Paul a participat la premiere, după ce Argentina a câștigat finala Campionatului Mondial contra Franței, 3-3, 4-2 la loviturile de departajare. Adriana a povestit pe larg ce a însemnat pentru ea să împartă scena cu Messi și Mbappe.

Adriana lucrează în Qatar ca stewardesă, iar pe podium a stat chiar în spatele președintelui Franței Emmanuel Macron. 

FOTO | Adriana Paul, stewardesa din România care a răpit toate privirile la premierea Argentinei

+34 Foto
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul

Pentru ceremonia de la finalul Campionatului Mondial, țara organizatoare a apelat la mai multe stewardese ale companiei aeriene Qatar Airways, pentru a aduce medaliile și trofeele. 

„A fost o experiență de nedescris, m-am bucurat enorm că am avut șansa să fiu aleasă dintre 15 mii de însoțitori de zbor ai companiei noastre, să trăiesc live acele emoții”, a spus ea pentru Libertatea.

Adriana Paul a ținut în mână trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului, câștigat de Leo Messi.

„Trofeul a fost greu, probabil cântărea vreo șase kilograme, îmi tremurau mâinile în continuu”, a precizat Adriana.

„Eu sunt fata de la țară, vin tocmai din Bârsana, din Maramureș. Am stat cu bunicii, părinții. Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală. Dacă aș spune aceste lucruri cuiva care locuiește aici, nu m-ar crede. Am plecat din România acum opt ani, am locuit trei ani în Londra și, pe urmă, am venit în Qatar în 2017”, a precizat Adriana pentru playsport

+34 Foto
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul

Adriana Paul, prezentă la finala Campionatului Mondial: „Un moment de vis”

„Am împărțit experiența și emoțiile atât pe scenă, cât și în culise cot la cot cu emirul din Qatar, președintele Franței și președintele FIFA și alți reprezentanți FIFA. Sunt foarte recunoscătoare și realizez că este un moment unic

Am mai participat la evenimente, dar acesta a fost mondial. Să fii spectator în sine la o finală de Cupă Mondială este un moment de vis, dar să fii pe teren și pe aceeași scenă cu câștigătorii Cupei Mondiale în fața a 90.000 de spectatori și transmis live peste tot în lume a fost spectaculos”, a precizat Adriana Paul.

„Sper să ne calificăm la următorul campionat, aș fi foarte mândră pentru români”, încheie aceasta.

Mai multe știri despre Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.