Campionate

1 miliard de euro pentru Mbappe! Transfer-SF anunțat de Gazzetta dello Sport

Real Madrid ar fi gata să achite un miliard de euro pentru a-l achiziționa pe Kylian Mbappe (24 de ani) de la PSG.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 decembrie 2022

Real Madrid ar fi gata să achite un miliard de euro pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe (24 de ani) de la PSG.

Interesul lui Real Madrid pentru Mbappe este arhicunoscut, francezul fiind pe lista grupării din capitala Spaniei de ani buni.

Real Madrid nu renunță la Kylian Mbappe

Real a înaintat deja 3 oferte pentru atacantul lui PSG, cea mai mare în vara anului 2021, în valoare de 200 de milioane de euro, dar conducerea Parisului a refuzat de fiecare dată și l-a convins în primăvară pe Kylian să prelungească actuala înțelegere până în 2025.

Se pare că Florentino Perez n-a renunțat însă la visul de a-l vedea pe Mbappe în tricoul lui Real Madrid. De curând, Gazzetta dello Sport a lansat un scenariu fabulos.

Potrivit jurnaliștilor italieni, Real ar fi gata să cheltuie un miliard de euro cu Mbappe: contract pe 4 ani, salarii totale de 626 de milioane, 150 suma de transfer, plus taxe și comisioane.

190 de goluriși 93 de pase decisive a reușit Mbappe la PSG în 237 de meciuri. Bilanțul de la națională: 66 de selecții, 36 de goluri

2018este anul în care Mbappe a câștigat CM alături de Franța. Anul acesta, a pierdut finala celei mai importante competiții din lume în fața Argentinei

FOTO | Adriana Paul, stewardesa din România care a răpit toate privirile la premierea Argentinei

+34 Foto
Adriana Paul, foto: Instagram @adriianepaul

Românca Adriana Paul a participat la premiere, după ce Argentina a câștigat finala Campionatului Mondial contra Franței, 3-3, 4-2 la loviturile de departajare. Adriana a povestit pe larg ce a însemnat pentru ea să împartă scena cu Messi și Mbappe - detalii, pe larg, AICI.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.