Liga 1

Cum poate ajunge Neagoe la Universitatea Craiova » Ce sumă trebuie să achite pentru a pleca de la U Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 decembrie 2022

Eugen Neagoe (55 de ani) este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova, dar „Geană” trebuie să-și rezilieze contractul cu U Cluj.

Pe banca clujenilor din august 2022, Neagoe vrea să-și rezilieze contractul, dar trebuie să ajungă la un acord cu șefii clubului, având în vedere că nu există o clauză de reziliere.

Cât trebuie să achite Eugen Neagoe pentru a ajunge la Universitatea Craiova

Plătit cu 8.000 de euro pe lună la U Cluj, Neagoe ar trebuie să restituie o parte din banii câștigați pânp acum la ardeleni.

„El trebuie să dea jumătate din salariile primite ca să se ducă la Universitatea Craiova. A primit puțin mai mult de două salarii”, a spus jurnalistul Radu Naum, editorialist GSP și realizatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Astfel, Neagoe ar trebui să achite aproximativ 8.000 de euro pentru a semna cu CSU Craiova.

Eugen Neagoe va lucra din nou în Bănie

Neagoe, doljean, are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp în 2005, apoi în perioada 2010 - 2011, ca „secund” al lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe CSU le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019). Nu are niciun trofeu în palmares ca antrenor.

Ca jucător, a avut două mandate la Universitatea Craiova, unul între 1986 și 1993, al doilea în anii 1999-2000.

L-a dorit și Gigi Becali

De curând, Eugen Neagoe a fost pe lista unui alt club cu pretenții din Liga 1. Gigi Becali a vrut să-l angajeze la FCSB după demisia lui Nicolae Dică, dar totul a picat după ce Neagoe a cerut timp de gândire.

În cele din urmă, Becali i-a dat mână liberă lui Mihai Pintilii, apoi l-a angajat pe Leo Strizu ca „paravan”, în condițiile în care acesta are licența Pro, necesară unui „principal” de Liga 1, dar Pintilii nu.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.