Liga 2

DDB, ironie după ce Dorin Șerdean a câștigat procesul: „Avem un post liber: portar la Săftica”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 decembrie 2022

Fanii lui Dinamo l-au ironizat pe Dorin Șerdean (53 de ani), după ce acesta a câștigat procesul cu Dinamo și trebuie să recapete o funcție în conducerea clubului începând cu noul an

Eduard Ziriakus-Galan, președintele DDB, a vorbit despre procesul în care acționarul majoritar al „câinilor” a avut câștig de cauză și a avut un mesaj ironic.

DDB, ironie către Dorin Șerdean

„El era președinte executiv. Dar acea funcție nu mai există. Va veni... Dar avem o funcție liberă. Avem nevoie de portar la Săftica. Dar știți cum e? Noi din DDB facem voluntariat. Avem 0 lei salariu pe lună. Bănuiesc că și dumnealui va veni pe aceeași leafă. 

Da. are bani de recuperat. Probabil din banii pe care i-a dat în club. Vom colabora ca până acum... Noi suntem foarte deschiși.

Șerdean este proprietarul acestui club. El și spaniolii au fost mereu proprietarii acestui club. Noi, ca acționari minoritari, încercăm să salvăm clubul din ghearele unor acționari majoritari care nu și-au dorit decât să-l omoare. Dorin Șerdean nu va mai conduce acest club niciodată! Cum ar putea să mai conducă? ”, a spus Eduard Ziriakus-Galan în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj de sărbători pentru suporterii dinamoviști: „Sper să fim mai mulți”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.