Stranieri

Reghecampf își anunță planul pentru restul sezonului: „Voi discuta cu cei din conducere”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 decembrie 2022

După 3-0 cu Shamakhi, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre viitorul său la Neftci Baku.

Antrenorul de 47 de ani spune că are de gând să rămână pe banca azerilor pentru restul sezonului, încercând să-și îndeplinească obiectivul și să prindă un loc de cupe europene.

Laurențiu Reghecampf și-a anunțat planurile

„Nu cred că pauza ne va face rău. Jucătorii vor avea timp să stea cu familiile și să se relaxeze. Trebuie să ne întoarcem mai puternici pentru cantonament. Vreau ca echipa să fie puternică și după pauză.

E important să aducem jucătorii pe pozițiile care trebuie consolidate. Dar nu vom face transferuri doar de dragul de a o face. Voi discuta împreună cu cei din conducere despre transferuri. Vom decide ce e mai bine pentru echipă.

Nu voi fi niciodată mulțumit cu locul 3. Toată lumea vrea primul loc. Acesta este obiectivul meu. Toată lumea va face ce trebuie pentru ca echipa să ajungă în vârf. E un stres și e mult de muncă, dar asta e meseria noastră.

Vom încerca să facem o echipă competitivă pentru vară. Sperăm să prindem un loc de cupe europene. Acesta este planul nostru. Netchi trebuie să fie între primele echipe din țară”, a spus Reghecampf pentru presa azeră.

După 18 etape, formația lui Reghecampf este pe 3, cu 38 de puncte. Qarabag (47 de puncte) este lider, fiind urmată de Sabah Baku (42).

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.