Liga 1

Mititelu stârnește furia rivalilor: „Neagoe a vrut să vină la noi!”

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova. Adrian Mititelu îl înțeapă pe „Geană” și susține că antrenorul lui U Cluj și-a dorit recent să ajungă la FCU Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 decembrie 2022

Eugen Neagoe este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova. Adrian Mititelu îl înțeapă pe „Geană” și susține că antrenorul lui U Cluj și-a dorit recent să ajungă la FCU Craiova.

„Am văzut că Eugen Neagoe a zis că se întoarce, că a jucat la ei, că a făcut… La niște prieteni de-ai mei le spunea că a jucat la noi. Acum, văd că a jucat la CSU. A jucat la primii la care se duce. 

Dacă îl angajam la noi, spunea că a jucat la noi. Dacă se duce la CSU, spune că a jucat la ei. E hazliu, pentru că noi avem niște prieteni comuni și el și-a dorit foarte mult să vină la noi în perioada asta. La un moment dat am vrut să-l pun, dar nu a fost să fie”, a declarat Mititelu, în urmă cu 9 zile, potrivit Fanatik.

Eugen Neagoe a început treaba la Universitatea Craiova

Contractul lui Neagoe cu U Cluj nu prevede o clauză de reziliere, iar clujenii au cerut aproximativ 8.000 de euro, jumătate din suma încasată de antrenor în mandatul început în august 2022.

Neagoe și șefii lui U Cluj ar fi ajuns la un acord și deja ar fi vorbit cu Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, despre viitorul echipei.

Astfel, Neagoe i-ar fi transmis lui Rotaru că vrea 3 transferuri în această iarnă. Antrenorul nu ar fi cerut vrejucător anume, ci doar a spus posturile pe care vrea să le întărească: un fundaș, un mijlocaș și un atacant, potrivit digisport.ro.

Eugen Neagoe va lucra din nou în Bănie

Neagoe, doljean, are o relație îndelungată cu fotbalul craiovean. Ca antrenor, a pregătit-o pe FC Universitatea Craiova, echipa dezafiliată, pentru scurt timp, în 2005, apoi în perioada 2010 - 2011, a fostul „secundul” lui Victor Pițurcă.

Cele mai recente mandate de antrenor înainte să o preia pe CSU le-a avut la U Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) și Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019). Nu are niciun trofeu în palmares ca antrenor.

Ca jucător, a avut două „mandate” la Universitatea Craiova, unul între 1986 și 1993, al doilea în anii 1999-2000.

VIDEO. Răzvan Burleanu, laude pentru Mihai Rotaru: „E ceva total diferit”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.