Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

„Mințiți în continuare, dar adevărul iese la iveală!” » Apropiatul lui Benzema i-a răspuns TĂIOS mâinii drepte a lui Deschamps

Karim Benzema // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 decembrie 2022

Guy Stephan, antrenorul secund al naționalei Franței, a scris în notițele personale că motivul pentru care Karim Benzema a părăsit cantonamentul „albaștrilor” din Qatar este „o accidentare la coapsă”. Fostul impresar al lui Benzema a răspuns.

Sâmbătă, o publicație franceză a dezvăluit ce a scris despre Benzema „secundul” Franței, Guy Stephan, în notițele luate pe parcursul turneului final din Qatar.

Apropiatul lui Karim Benzema a rupt tăcerea: „Mințiți în continuare, dar adevărul iese la iveală!”

„Din păcate, Karim Benzema este accidentat. Testele pe care le-a făcut confirmă accidentarea la coapsă. Ne va părăsi dimineața următoare, va merge la Madrid. Suntem triști pentru el, acest Campionat Mondial era unul dintre obiectivele sale. E o lovitură grea, având în vedere aura și talentul său, dar nu avem ce face”, sunt cuvintele mâinii drepte a selecționerului Didier Deschamps.

Cuvinte cu care Karim Djaziri, fostul impresar al lui Karim Benzema, apropiat al fotbalistului, mătură pe jos.

Djaziri a scris pe contul de Twitter, ca răspuns la acele afirmații, că „la o săptămână după accidentare, Benzema a reluat antrenamentele, pentru ca 4 zile mai târziu să joace 30 de minute într-un amical pentru Real Madrid. Dar în opinia lui Stephan nu putea juca în Qatar! Continuați să mințiți, adevărul iese la iveală...

Trebuie să publicați notițele medicului Le Gall, care nu a așteptat 2/3 zile să confirme diagnosticul. Este o greșeală profesională, sau chiar mai rău din partea lui!”.

Având în vedere modul în care s-a recuperat Benzema, atacantul lui Real Madrid ar fi fost apt de joc măcar pentru fazele superioare ale competiției, dacă nu chiar din optimi.

Franța a ajuns în finală, unde a fost învinsă de Argentina la loviturile de departajare. Benzema a fost invitat de către Federația Franceză să asiste la meci, dar a refuzat.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.