Liga 1

Dosar penal, după ce un angajat de la FCU Craiova a fost înjunghiat pe stradă

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 decembrie 2022

Un angajat al FCU Craiova, la baza sportivă a clubului, a fost înjunghiat și agresat fizic în Craiova.

Bărbatul a fost abordat de un grup de indivizi în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea centrului Craiovei.

Victima purta haine cu însemnele clubului, acesta fiind motivul pentru care ar fi fost atacat, potrivit portalului local editie.ro.

Angajat al FCU Craiova, bătut și înjunghiat pe stradă, în Craiova

Agresorii l-au amenințat, înjurat, apoi luat la bătaie. Unul dintre aceștia a lovit victima în zona abdomenului cu obiect ascuțit.

Angajatul FCU a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar astăzi va merge la Institutul de Medicină Legală pentru certificatul medico-legal.

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, au transmis autoritățile, potrivit sursei citate.

Pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Între timp, vor continua cercetările asupra incidentului.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.