Liga 1

Olaru, operat a doua oară! MM Stoica: „A fost măcelărit, maltratat de doctor! Foarte grav”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că Darius Olaru a fost operat a doua oară după ciocnirea violentă cu Andrea Compagno din partida cu Chindia (2-0)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 decembrie 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că Darius Olaru a fost operat a doua oară după ciocnirea violentă cu Andrea Compagno din partida cu Chindia (2-0). Cei doi s-au dat cap în cap la jumătatea terenului și n-au mai putut continua meciul, fiind serios comoționați.

MM a oferit detalii despre starea de sănătate a celor doi și a dezvăluit că Olaru a suferit a doua intervenție chirurgicală, întrucât inițial a fost cusut greșit.

Mihai Stoica: „Olaru a fost măcelărit, maltratat”

„Am vorbit cu ei alaltăieri, Compagno încă era umflat, i-a căzut ultima crustă. Olaru urma să-și scoată azi ațele, firele. 

Olaru a fost operat încă o dată, prima oară a fost cusut de zici că era șiretul de la pantofi, l-a măcelărit, l-a maltratat, apoi, în București, a fost cusut cum trebuie. A fost foarte grav ce s-a întâmplat, putea avea repercusiuni înfiorătoare!”, a declarat MM la Orange Sport.

+8 Foto
Andrea Compagno și Darius Olaru s-au dat cap în cap la jumătatea terenului / foto: Iosif Popescu

Olaru și Compagno n-au mai jucat în ultimele două meciuri ale anului, cu CFR Cluj (0-1) și FC Botoșani (1-0), dar ar trebui să fie apți pentru primul joc din 2023, cel cu Hermannstadt de pe 22 ianuarie.

VIDEO. Ce spune Kevin Boli despre o posibilă venire la FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.