Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Omagiu pentru zeul fotbalului » Qatarul transformă camera în care a locuit Messi într-un muzeu

+7 Foto
Campusul în care a fost cazată delegația Argentinei // sursă foto: Twitter @ QatarUniversity

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 decembrie 2022

Qatar University, instituția care a găzduit echipa națională a Argentinei pe durata Campionatului Mondial, a anunțat că va transforma camera în care a locuit Lionel Messi într-un mini-muzeu.

Delegația Argentinei a fost cazată pe durata turneului final în campusul Qatar University, singura universitate publică din țara asiatică.

Alegerea le-a purtat noroc sud-americanilor, care s-au încununat campioni mondiali și au dat cel mai bun jucător al turneului (Lionel Messi), cel mai bun tânăr jucător (Enzo Fernandez) și cel mai bun portar (Emiliano Martinez).

Camera în care a locuit Lionel Messi în Qatar va fi transformată într-un mini-muzeu

La o săptămână după finalul Mondialului, Qatar University a publicat o serie de fotografii cu campusul în care au fost cazați argentinienii. Și a anunțat că B201, camera în care a stat Lionel Messi, va fi transformată într-un mini-muzeu care să omagieze unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului.

+7 Foto
sursă foto: Twitter @ QatarUniversity

Interesant este că Messi a stat singur în cameră. Ceva mai departe pe culoar, în B206, Palacios și Molina au locuit împreună. La fel imediat după, Lautaro Martinez și Romero au împărțit camera B207.

Potrivit Daily Mail, argentinienii au preferat campusul universității în loc de un hotel de 5 stele pentru a putea avea parte de clasicele grătare cu carne de vită, devenite o tradiție printre „pume”. Din acest motiv, 900 de kilograme de carne le-au fost livrate în Qatar din Argentina, conform sursei citate.

+7 Foto
sursă foto: Twitter @ QatarUniversity

Mai multe știri despre Argentina: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.