Liga 1

Răspuns tăios pentru Dan Șucu, dinspre Voluntari: „Să-și vadă de ale lui!”

Dan Șucu, acționar Rapid

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  miercuri, 28 decembrie 2022

Florin Cernat (42 de ani), directorul sportiv de la FC Voluntari, i-a răspuns lui Dan Șucu, acționar la Rapid, care a propus ca banii din drepturile de televizare să fie împărțiți și în funcție de audiențele generate de fiecare club în parte.

Dan Șucu, deținătorul a 50% dintre acțiunile de la Rapid București, s-a declarat nemulțumit de modul în care LPF și eAD, firma care deține drepturile TV din Liga 1, distribuie banii către cluburi.

El a propus ca la împărțire să se țină cont și de audiențele generate de fiecare club, nu doar de performanțele sportive ale acestora: „Drepturile trebuie să se împartă, în cea mai mare parte, pe bază de câtă audiență ai generat”.

Florin Cernat, directorul sportiv de la FC Voluntari, i-a răspuns lui Dan Șucu

>

„Cred că ar fi mai bine ca fiecare să vorbească despre echipa lui. Așa, să ne dăm cu părerea în stânga și în dreapta...

De asta nici nu mai avem fotbal, căutăm întotdeauna cârcotă, ceartă și să vedem ce face vecinul. Hai să ne vedem de ale noastre, e mai bine așa”, este răspunsul venit astăzi de la Florin Cernat, oficial la FC Voluntari. 

De ce nu le-ar conveni celor de la FC Voluntari schimbarea propusă de Șucu

FC Voluntari ar avea de suferit dacă o astfel de modificare ar fi implementată, având în vedere că are un bazin mic de fani. Echipa ilfoveană este singura din Liga 1 cu o medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu mai mică de 1.000.

Sportiv, ilfovenii stau foarte bine. Au încheiat sezonul trecut pe locul 4, ceea ce le-a adus în conturi 2,23 milioane de euro. Rapid, a noua, a primit doar 1,5 milioane, deși meciurile giuleștenilor adună mult mai mulți oameni în fața televizoarelor.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.