Campionate

Forțat să plece de la Atletico, Simeone a susținut o conferință brutal de sinceră: „Echipa e bună, avem trei campioni mondiali!”

Diego Simeone (52 de ani) admite că rezultatele modeste avute de Atletico Madrid în acest sezon sunt din vina lui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 decembrie 2022

Diego Simeone (52 de ani) admite că rezultatele modeste avute de Atletico Madrid în acest sezon sunt din vina lui.

Atletico a încheiat pe ultimul loc o grupă accesibilă în Liga Campionilor, cu Porto, Brugge și Leverkusen, iar în campionat ocupă doar poziția a 5-a. Conducerea clubului ar forța demiterea lui Diego Simeone, pe lista posibililor înlocuitori fiind nume grele, precum Luis Enrique sau Thomas Tuchel. 

Diego Simeone, brutal de sincer: „Echipa e bună, poate e vina mea”

„Văzând că patru dintre fotbaliștii noștri au jucat finala Campionatului Mondial, trei dintre ei având roluri majore, înseamnă că echipa e bună. E posibil ca cel care nu oferă ce ar trebui să fie antrenorul. 

Avem jucători importanți, eu sunt cel care trebuie să aducă lucruri noi pentru a îmbunătăți jocul. Avem un sezon prost și nu înțeleg de ce. Echipa e apropiată de cea cu care cuceream titlul, problema trebuie să fie la mine”, a spus Simeone într-o conferință de presă, potrivit Ole.

Atletico Madrid are în lot trei proaspeți campioni mondiali, pe Rodrigo De Paul, Nahuel Molina și Angel Correa. În plus, Simeone a avut și un finalist la turneul din Qatar, pe Antoine Griezmann.

Antrenorul argentinian, de două ori finalist al Ligii cu gruparea din Madrid, ocupă acest post din decembrie 2011. A strâns 600 de meciuri, cucerind două titluri în La Liga.

FOTO. Primul Crăciun liber » Cum a sărbătorit lumea sportului după 2 ani de pandemie

+34 Foto
Gabriel Tamaș, turneu amical la Brașov

Citește și alte șitiri din fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.