Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Lecție de clasă oferită de Mbappe! Cum a comentat gesturile lui „Dibu” Martinez

Kylian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 decembrie 2022

Kylian Mbappe (24 de ani) a vorbit în premieră despre gesturile batjocoritoare ale lui Emiliano Martinez (30) la adresa sa.

După finala Campionatului Mondial, pierdută de Franța în fața Argentinei la penalty-uri, Martinez l-a ironizat pe Kylian în vestiar: „Un moment de reculegere. Pentru cine? Pentru Mbappe, care a murit”.

+28 Foto
Cupa Mondială a ajuns în Argentina / foto: Guliver/Getty Images

Gesturile lipsite de fair-play au continuat și la sărbătoarea din Buenos Aires, unde portarul argentinian și-a făcut apariția cu o păpușă cu chipul lui Mbappe.

Kylian Mbappe a comentat gesturile lui Emiliano Martinez

„Modul în care a celebrat el nu e problema mea. Nu îmi irosesc energia cu astfel de lucruri banale.

Cel mai important lucru pentru mine este să dau totul pe teren pentru echipa de club”, a declarat Mbappe, potrivit PSG Report.

Am discutat cu Messi după partidă, l-am felicitat, a fost meciul vieții pentru el. Și pentru mine, chiar dacă n-am câștigat trofeul
Kylian Mbappe

Mbappe, decisiv și la PSG

Mbappe își continuă forma bună și la PSG, după cele 3 goluri marcate în finala Campionatului Mondial, 8 în total la turneul din Qatar.

Kylian a adus victoria parizienilor în meciul cu Strasbourg, 2-1, în Ligue 1. La 1-1 în prelungiri, Mbappe a fost lansat de Vitinha, dar a fost faultat în careu. A executat lovitura de pedeapsă, a marcat și ajuns la 13 goluri în acest sezon de Ligue 1, fiind și golgeterul competiției.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.