Liga 1

Un fost internațional dă de pământ cu strategia lui Gigi Becali: „Ne-a obișnuit cu o strategie haotică”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 decembrie 2022

Ciprian Marica (37 de ani), unul dintre acționarii de la Farul Constanța, critică în termeni duri strategia folosită de Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, FCSB. 

Fostul mare internațional a spus că latifundiarul din Pipera face transferuri haotice, iar acest lucru se poate vedea și în rezultatele obținute de formația roș-albastră, care nu a mai cucerit titlul de campioană din anul 2015. 

Ciprian Marica: „FCSB ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu oscilații”

„FCSB ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu oscilații, atât ale jucătorilor, cât și ale conducerii. Astăzi pun preț pe cupele europene, mâine, nu îi mai interesează. Astăzi punem preț pe campionat și nu ne mai intereseaza Cupa și așa mai departe.

O strategie de achiziții în care e greu să-i mulțumești pe toți. Sunt 3, 4 jucători pe aceeași poziție. Acolo îți dau cel mai bun randament. Sigur, tu poți să-i folosești pe ce poziție vrei, să le găsești loc în echipă, însă nu vor da același randament”, a declarat Ciprian Marica pentru Pro TV.

Ciprian Marica: „FCSB are cei mai valoroși jucători, dar fotbalul e un sport de echipă”

„FCSB ne-a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, n-a avut un început și un sfârșit. 

Tocmai de aceea n-au reușit să câștige campionatul, cu toate că investesc cei mai mulți bani în transferuri. Au cei mai valoroși, individual, jucători, dar fotbalul e un sport de echipă, trebuie să formezi o echipă.

La FCSB tot vedem doar jucători luați individual și calitățile lor individuale, despre echipă vorbim destul de puțin în ceea ce înseamnă FCSB”, a mai punctat fostul internațional, cu 25 de goluri marcate în tricoul naționalei României. 

VIDEO. Todoran, despre experiența de la FCSB: „Nu regret că am mers acolo”. Cum vede mandatul lui Pintilii

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.