Campionate

Dinamo Kiev e în doliu! Omul care a lucrat cu Mircea Lucescu a fost ucis în războiul din Ucraina: „Glorie eternă acestui erou”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 decembrie 2022

Doliu la Dinamo Kiev! A murit unul dintre foștii preparatori fizici ai echipei antrenate de Mircea Lucescu. Clubul ucrainean a anunțat miercuri că Oleg Timcenko a fost ucis în războiul din Ucraina

„Pe 20 decembrie, Oleg și-a pierdut viața într-o luptă din apropierea orașului Bahmut. A colaborat cu Dinamo Kiev mai mulți ani. A fost un adevărat patriot și un profesionist în sport

Dinamo Kiev exprimă sincere condoleanțe către familia și prietenii persoanei decedate. Suntem cu adevărat triști și alături de voi. Glorie eternă acestui erou care și-a dat viața pentru țara sa!", se arată într-un comunicat al clubului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Drumurile făcute din cauza războiului din Ucraina au lăsat urme în cazul lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a vorbit despre dificultățile întâmpinate la Dinamo Kiev din momentul declanșării invaziei Rusiei în Ucraina.

Luna februarie a anului 2022 a adus un război teribil pe teritoriul Ucrainei. Mircea Lucescu a fost prins de evenimente la Kiev, antrenând-o pe campioana Dinamo. „Il Luce” spune că nu s-a temut nicio clipă, dar că drumurile efectuate în condiții dificile au lăsat urme.

„Nu am suportat prea bine toate drumurile. M-am trezit cu ușoare probleme de șold, de genunchi. E greu, eu am suportat mai greu. Pentru jucători e mai ușor, sunt mai tineri. Dar a trebuit să o facem”, a spus Mircea Lucescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO Greutățile prin care a trecut Mircea Lucescu în ultimele luni: „Am trăit doar în autobuz. Trebuia să schimbăm locul odată la trei zile!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.