Campionate

CNN, gafă incredibilă » Ce fotografie rula pe ecran după moartea lui Pele + nu e prima oară când o comit

+32 Foto
Gafa CNN la moartea legendarului Pele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 decembrie 2022

Pelé, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, a murit joi, 29 decembrie, la vârsta de 82 de ani, după o îndelungată suferință. Dispariția brazilianului a provocat un val de reacții emoționante pe mapamond. Între ele, s-au strecurat și gafe. 

Prestigioasa televiziune americană CNN a fost protagonista uneia dintre ele. După anunțul morții „Regelui” Pele, pe fundal a rulat o imagine cu Abedi Ayew Pele, fost fotbalist important ghanez, acum în vârstă de 58 de ani, care a evoluat de-a lungul cariereri pentru echipe precum Olympique Marseille, Lyon sau Torino.

Gafa CNN la moartea legendarului Pele

Eroarea celor de la CNN a persistat minute în șir, fanii revoltându-se pe Twitter: „Acela nu e Abedi Pele? Cine a mai observat asta? Cum poate CNN să facă o asemenea eroare?”, a scris un utilizator.

Au dat-o în bară cu Pele și în 2014

Culmea, în martie 2014, show-ul „New Day”, difuzat de CNN, a răspândit pe Twitter o informație falsă, conform căreia Pele ar fi încetat din viață. Informația a fost dezmințită imediat de apropiații brazilianului.

A murit Pele, cel mai mare golgheter

Pele a jucat la patru Mondiale și s-a încununat cu trei titluri, performanță încă neatinsă de nimeni (1958, 1962 și 1970) și chiar foarte greu de egalat. Doar în 1966 n-a trecut de faza grupelor.

VIDEO A murit Pelé » Fotbalul și-a pierdut Regele!

>

Citește și alte știri despre Pele: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.