Liga 1

Farul a oficializat primul transfer al iernii: „Nu vreau să-l dezamăgesc pe domnul Hagi”

Mateus Barbosa Santos / Captură Farul TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 decembrie 2022

Farul a oficializat vineri dimineață transferul lui Mateus Barbosa Santos, fotbalist care a evoluat ultima oară în tricoul lui FC Botoșani. Acesta a oferit primele declarații în calitate de jucător al „marinarilor”. 

Mateus Barbosa Santos este un mijlocaș brazilian de bandă, în vârstă de 23 de ani, care a ajuns la Botoșani în vara lui 2021, de la Sao Bento. A jucat 40 de meciuri pentru moldoveni, în care a înscris de două ori și a pasat decisiv în 3 rânduri. Nu a mai intrat în calculele moldovenilor, iar Hagi a intrat pe fir și l-a acontat, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de GSP.ro încă de pe 21 decembrie

Farul Constanța și extrema dreaptă Mateus Barbosa Santos au ajuns la un acord pentru următorii 2 ani și jumătate. Bun venit, Mateus, și mult succes în tricoul alb-albastru!”, au transmis constănțenii, prin intermediul site-ului oficial.

Farul a oficializat transferul lui Mateus Barbosa Santos

„Sunt foarte fericit că am ajuns aici și voi îmbrăca tricoul Farului. Voi avea oportunitatea de a evolua sub comanda domnului Hagi și trebuie să nu îl dezamăgesc pentru încrederea acordată. 

M-am adaptat în România după această perioadă de un an și jumătate și vin cu foarte mare încredere la un club mare, așa cum este Farul. Vreau să marchez cât mai multe goluri și să câștigăm titlul. 

Voi încerca prin disciplină să fiu dedicat echipei, să le ofer multe driblinguri și voi încerca să înscriu multe goluri”, a declarat Mateus Santos, pentru Farul TV. 

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.