Campionate

Presa spaniolă anunță nașterea unei superechipe » 3 transferuri uriașe pregătite pentru 2023!

Al Nassr, clubul din Arabia Saudită care ar fi aproape de transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), ar mai avea pe listă două nume uriașe Sergio Ramos (36 de ani) și Sergio Busquets (34 de ani). Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 December 2022

Al Nassr, clubul din Arabia Saudită care ar fi aproape de transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), ar mai avea pe listă două nume uriașe Sergio Ramos (36 de ani) și Sergio Busquets (34 de ani).

Saudiții l-au ofertat deja pe mijlocașul spaniol, potrivit Mundo Deportivo. Intră în ultimele 6 luni de contract cu trupa „blaugrana”, iar șansele să rămână pe Camp Nou sunt tot mai mici.

Cu toate acestea, mijlocașul ar fi refuzat prima ofertă de la Al Nassr. El ar fi tentat să semneze cu Inter Miami, echipa patronată de David Beckham.

Al Nassr are 3 ținte uriașe: CR7, Ramos și Busquets

Al Nassr, lider în Arabia Saudită, vrea să își construiască o constelație de vedete. Pe lângă Busquets, arabii ar mai avea pe listă alte două nume uriașe. Marca a anunțat deja de câteva săptămâni că tratativele cu Cristiano Ronaldo ar fi aproape finalizate.

În plus, ieri au anunțat și interesul lui Al Nassr pentru Sergio Ramos. Fundașul lui PSG va rămâne liber în vară.

Șefii parizienilor nu vor să îi ofere prelungirea contractului, iar Al Nassr vrea să profite și să îl aducă gratis.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.