Stranieri

„Împăratul” Chinei » Imagini tari din Wuhan: Nicolae Stanciu s-a pozat cu trofeul de campion + Mesajul românului și ce i-a scris Anamaria Prodan

+5 Foto
Nicolae Stanciu e campion în China!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 December 2022

Nicolae Stanciu (29 de ani), proaspăt campion în China alături de clubul Wuhan Three Towns, s-a fotografiat cu trofeul la petrecerea de titlu a chinezilor, organizată pe teren.

Fericit din cale afară, Nicolae Stanciu a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Instagram, după ce a devenit primul român care cucerește titlul în patru țări diferite. Mijlocașul își completează astfel un an fructuos, în care a fost desemnat Fotbalistul Român al Anului 2022 în Ancheta Gazetei Sporturilor.

Nicolae Stanciu: „Am realizat că toată munca și sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul carierei nu au fost în zadar”

„Când am aflat ca sunt primul român din istorie care câștigă titlul de campion in 4 țări diferite și că mai sunt în jur de 40 de jucători în lume care au reușit asta, am realizat că toată munca și sacrificiile pe care le-am făcut de-a lungul carierei nu au fost în zadar. 

+5 Foto
Nicolae Stanciu e campion în China!

Faptul că am ajuns la aceasta performanță mă face să uit de toată suferința, de efortul depus, de timpul petrecut departe de cei dragi. Mă motivează să muncesc și mai mult, să progresez și să devin cea mai buna versiune a mea, atât pe terenul de fotbal cât și în viața de zi cu zi. 

Îmi doresc ca în continuare să-mi pot face țara, părinții, frații, soția și fetițele noastre mândri de mine!”, a scris Nicolae Stanciu pe contul său oficial de Instagram.

Anamaria Prodan, agentul fotbalistului, a lăsat un comentariu la postarea lui Stanciu: „Tu ești de departe numărul 1! Te iubesc”.

Nicolae Stanciu, campion în patru țări diferite!

Nicolae Stanciu atrage titlurile de campion. A cucerit titlul în patru țări diferite. „Tricolorul” are două câștigate în Liga 1, la FCSB (2014, 2015), în Belgia, cu Anderlecht (2017), în Cehia, cu Slavia Praga (2020, 2021), și acum, în China, cu Wuhan Three Towns.

Trei cifre care definesc sezonul lui Nicolae Stanciu în China

  • 27 de meciuri a jucat Nicolae Stanciu în Super Liga Chineiâ
  • 10 goluri a marcat Stanciu pentru Wuhan Three Towns
  • 12 pase decisive a reușit „tricolorul” în campionatul chinez

VIDEO Dezideratul lui Nicolae Stanciu: „Banii nu m-au schimbat! La mine a fost o dorință foarte mare de a câștiga”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.