Campionate

Lahoz a scăpat derby-ul Barcelona - Espanyol de sub control » Publicul de pe Camp Nou nu a înțeles nimic

Mateu Lahoz și Robert Lewandowski/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 December 2022

Mateu Lahoz, controversatul arbitru spaniol, a fost la centru la Barcelona - Espanyol 1-1 și a surprins cu deciziile sale de pe finalul meciului.

Totul a început în minutul 78, când Jordi Alba a fost eliminat. Fundașul Barcelonei a văzut două cartonașe galbene în 4 minute pentru proteste, fără să fi comis vreun fault. 

Mateu Lahoz, decizii bizare la Barcelona - Espanyol

Deciziile ciudate ale lui Mateu Lahoz au continuat. În minutul 81, a eliminat doi jucători de la Espanyol în aceeași fază. Lui Vinicius Souza i-a arătat al doilea galben pentru un fault din spate, iar lui Cabrera pentru că l-a lovit pe Lewandowski, aflat în cădere.

După ce a arătat cele două cartonașe roșii, meciul a fost întrerupt aproximativ 4 minute, perioadă în care publicul de pe Camp Nou părea că nu înțelege ce se întâmplă, iar jucătorii lui Espanyol protestau.

Lahoz a fost chemat la marginea terenului și a revăzut faza în care Cabrera l-a lovit pe Lewandowski. Arbitrul a decis că lovitura a fost fără intenție și a anulat cartonașul roșu, astfel că cele două echipe au terminat meciul cu 10 oameni pe teren.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.