Liga 1

Mihai Stoica, pariu curajos în ultima zi a anului: „Cu o condiție!” » Ce rivală a „înțepat”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a tras concluziile la finalul anului 2022 și a lansat un pariu curajos înaintea reluării campionatului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 decembrie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a tras concluziile la finalul anului 2022 și a lansat un pariu curajos înaintea reluării campionatului. 

FCSB a recuperat incredibil în ultimele două luni ale anului și s-a apropiat la doar 7 puncte de liderul Farul. Mihai Stoica a prins curaj. Crede că formația finanțată de Gigi Becali poate cuceri titlul dacă nu va fi lovită de accidentări.

Mihai Stoica nu s-a putut abține și „i-a înțepat” pe rivalii de la Rapid, amintind de victoria cu 3-1 de pe 6 noiembrie.

Mihai Stoica, concluzii la finalul anului 2022

„Zic să rămânem din 2022 cu formidabila cursă de urmărire a CFR-ului din primăvară, cu superba calificare de la Stavanger (nu ca minunea de la Liberec dar orișicât), cu revenirea din Liga 1. Și cu cel mai mare câștig al anului: reîntoarcerea în forță a Peluzei Nord.

Să uităm (așa se zice că se face la final de an) eroarea de arbitraj care ne-a interzis finala campionatului, penalty-ul de la Londra, Silkeborgu’ și teribila accidentare a celor doi kamikaze.

Dacă tot sunt în cărți cu previziunea dinaintea meciului cu FC Argeș că vom fi liderii restului sezonului regulat, prind curaj și mai bag o fisă pentru 2023: titlul (cu condiția să jucăm cele 3 meciuri cu Campioana Fotbalului Românesc în formulă completă).

Mă duc să-mi mai pun o dată rezumatul de la 3-1 cu Rapid. Am HD și Surround Sound System.

Un 2023 cu sănătate tuturor și dimineți de după meciuri super-senine steliștilor! P.S. Mulțumiri Toni & Nick”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

VIDEO. Dragoș Militaru nu e de acord cu Mihai Stoica: „Jucătorii au nevoie de școală! I-am amenințat că nu-i mai primesc la antrenamente dacă nu termină liceul”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.