Campionate

„Messi a omorât moda” » Ținuta de Revelion a argentinianului a făcut valuri

+45 Foto
Lionel Messi și Antonela Roccuzzo/ foto Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 January 2023

Proaspăt campion mondial cu Argentina, Lionel Messi a rămas în țara natală de Revelion, acolo unde a sărbătorit alături de familie.

Messi a stârnit numeroase reacții pe Instagram, acolo unde și-a afișat ținuta neobișnuită aleasă de Revelion.

Messi a ales un costum verde, format din cămașă de satin și bermude cu margini portocalii. Campionul mondial a pozat alături de Antonela Roccuzzo, soția sa, și de cei 3 copii ai lor. Familia Messi a petrecut Revelionul în casa din Funes, din municipalitatea Santa Fe.

Fanii au reacționat la ținuta lui Lionel Messi

Fanii nu au trecut cu vederea ținuta lui Messi și s-au întrecut în glume în secțiunea de comentarii de la pozele postate de Leo:

  • „S-a îndrăgostit de modă”
  • „A omorât moda, dar lui îi este permis”
  • „Cât costă pijamaua asta?”
  • „Messi arată ca un spiriduș care face jucării”

Cum au petrecut sportivii Revelionul

+45 Foto
Sergiu și Andreea Hanca

Sportivii din întreaga lume au postat în mediul online cum au petrecut trecerea în noul an. Campionii mondiali Enzo Fernandez și Nicolas Tagliafico au petrecut în compania partenerelor Revelionul.

Și personalitățile din sportul românesc le-au arătat internauților cum au sărbătorit trecerea în noul an. Canotoarea Gianina Beleagă s-a fotografiat alături de o prietenă, Simona Halep a fost surprinsă în fața unui pom de Crăciun, iar Ancuța Bodnar într-o rochie de culoare roșie.

Fotbaliști precum Sergiu Hanca, Bogdan Rusu, Florin Ștefan, Alex Cicâldău sau Tudor Băluță au sărbătorit Revelionul împreună cu partenerele lor. Dennis Man și Olimpiu Moruțan au petrecut împreună trecerea în 2023, alături de iubite și prieteni apropiați, iar Constantin Budescu s-a relaxat la un party în familie.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.