Campionate

Vești proaste pentru Tătărușanu » Milan și-a luat portar

Ciprian Tătărușanu/ foto mago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 January 2023

AC Milan l-a transferat pe portarul Devis Vasquez (24 de ani) de la Guarani, din Paraguay.

Cu Mike Maignan în continuare accidentat, Milan s-a mișcat pe piața transferurilor și l-a adus pe columbianul Devis Vasquez, potrivit Corriere dello Sport.

Iese Tătărușanu din poarta lui AC Milan?

Astfel, Tătărușanu ar putea să nu mai apară în poarta lui Milan în acest sezon. El a devenit titular după ce Maignan s-a accidentat în toamnă. Românul a bifat 12 meciuri în această stagiune, 8 în Serie A și 4 în Champions League.

Șansele ca el să continue pe San Siro din vară sunt infime. Milan vrea să îl aducă în perioada de transferuri de la sfârșitul sezonului și pe Marco Sportiello, de la Atalanta, potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalistul italian specializat în mercato.

Contractul lui Ciprian cu AC Milan expiră pe 30 iunie 2023, când cel mai probabil va părăsi San Siro. Tătărușanu este la echipa lui Stefano Pioli din 2020, când a fost adus de la Lyon.

Alături de rossoneri, și-a trecut în palmares trofeul Serie A, câștigat în sezonul trecut, atunci când Milan a luat titlul după o pauză de 11 ani.

Tătărușanu a început pe bancă meciul amical pierdut de Milan cu PSV pe 30 decembrie, 0-3. El a intrat în minutul 66 în locul lui Mirante, când olandezii marcaseră deja cele 3 goluri.

Devis Vasquez/ foto Twitter @Fabrizio Romano

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.