Campionate

Lahoz chiar a făcut praf derby-ul » Record! Câte minute au fost irosite la Barcelona - Espanyol

Mateu Lahoz, la Barcelona - Espanyol/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 ianuarie 2023

După prestația controversată a arbitrului Mateu Lahoz la meciul Barcelona - Espanyol 1-1, catalanii au dezvăluit câte minute s-au irosit pe parcursul derby-ului local.

Partida a fost oprită timp de 19 minute și 20 de secunde, un record, potrivit Sport.es. Acest fapt s-a datorat lui Mateu Lahoz, care a întrerupt meciul de nenumărate ori, deși jocul nu a fost extrem de dur.

„Centralul” a arătat 14 cartonașe galbene și două roșii, iar la final a decis să acorde 9 minute de prelungiri, un timp asemănător cu ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial. 

Jocul a fost întrerupt cel mai mult după minutul 73, când Joselu a egalat din penalty. Din acel moment, s-au arătat două cartonașe roșii și 8 galbene, au avut loc trei ferestre de schimbări și jocul a fost întrerupt din cauza analizelor VAR.

Mateu Lahoz, decizii bizare la Barcelona - Espanyol

Mateu Lahoz a luat niște decizii ciudate pe final de meci, care au înfuriat publicul de pe Camp Nou. Totul a început în minutul 78, când Jordi Alba a fost eliminat. Fundașul Barcelonei a văzut două cartonașe galbene în 4 minute pentru proteste, fără să fi comis vreun fault.

Deciziile ciudate ale lui Mateu Lahoz au continuat. În minutul 81, a eliminat doi jucători de la Espanyol în aceeași fază. Lui Vinicius Souza i-a arătat al doilea galben pentru un fault din spate, iar lui Cabrera pentru că l-a lovit pe Lewandowski, aflat în cădere.

După ce a arătat cele două cartonașe roșii, meciul a fost întrerupt aproximativ 4 minute, perioadă în care publicul de pe Camp Nou părea că nu înțelege ce se întâmplă, iar jucătorii lui Espanyol protestau.

Lahoz a fost chemat la marginea terenului și a revăzut faza în care Cabrera l-a lovit pe Lewandowski. Arbitrul a decis că lovitura a fost fără intenție și a anulat cartonașul roșu al acestuia, astfel că cele două echipe au terminat meciul cu 10 oameni pe teren.

VIDEO. Rezumat Barcelona - Espanyol 1-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.