Campionate

Cristiano Ronaldo n-a avut parte tocmai de primirea la care se aștepta » Antrenorul lui Al Nassr: „Am încercat să îl aduc pe Messi direct de la Doha”

Rudi Garcia/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 January 2023

Rudi Garcia (58 de ani), antrenorul lui Al Nassr, a făcut o glumă care nu-i va pica bine lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), proaspăt transferat la echipa saudită.

Înainte ca Ronaldo să fie prezentat oficial, Rudi Garcia fusese întrebat despre posibilitatea ca portughezul să semneze cu Al Nassr, în cadrul unei conferințe de presă. Iar răspunsul său l-ar putea înfuria pe Cristiano.

„Am încercat să îl aduc pe Messi direct de la Doha”, a spus Rudi Garcia, referire la locul disputării finalei Campionatului Mondial, câștigată de Argentina cu Franța, 4-2 la penalty-uri după 3-3 în 120 de minute.

Rudi Garcia, campion în Ligue 1 cu Lille în 2011, o antrenează pe Al Nassr din iulie 2022. De-a lungul carierei, le-a mai pregătit pe Saint-Etienne, Dijon, Le Mans, AS Roma, Marseille și Lyon. Cu cea din urmă a ajuns în semifinalele Champions League în 2020. Atunci, Lyon a fost eliminată de Bayern cu 0-3.

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Cifrele contractului lui Cristiano Ronaldo cu Al-Nassr

  • 200 de milioane de euro pe an
  • 16,666,666 euro pe lună
  • 3,846,153 euro pe săptămână
  • 547,945 euro pe zi
  • 22,831 euro pe oră
  • 380 euro pe minut
  • 6,34 euro pe secundă

Internetul a „explodat”! Cele mai tari glume și meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

+19 Foto
„Fanii plângând pentru CR7 / CR7 fericit la Al Nassr”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.