Campionate

Antonio Conte, discurs incredibil » Și-a pus în cap toți suporterii lui Tottenham: „Vreau să fiu sincer și direct. Le-am zis deja conducătorilor”

Antonio Conte (53 de ani) a avut un discurs fără menajamente la finalul eșecului suferit astăzi de Tottenham, 0-2 împotriva lui Aston Villa.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 ianuarie 2023

Antonio Conte (53 de ani) a avut un discurs fără menajamente la finalul eșecului suferit astăzi de Tottenham, 0-2 împotriva lui Aston Villa.

Tottenham este într-o postură complicată în Premier League. A coborât pe locul 5, iar Liverpool vine amenințător din spate. Întrebat despre lupta pentru pozițiile de Liga Campionilor, antrenorul Antonio Conte a avut un discurs sincer. 

Antonio Conte: „Poate locul 5 e tot ce putem obține”

„Vreau să fiu sincer, vreau să fiu foarte direct și clar. Le-am transmis deja conducătorilor, le-am împărtășit opiniile mele. Știu că fanii merită tot ce e mai bun. 

Dar poate să stăm pe locul 5 e maximum pentru noi. Poate asta înseamnă tot ce e mai bun, locul 6, locul 7, locul 5 sau poate locul 4”, a spus Antonio Conte, potrivit Sky Sports.

Conte a continuat să vorbească despre problemele pe care le întâmpină și despre concurența acerbă din Premier League.

„Sezonul trecut am obținut un miracol, vă repet asta! Am reușit-o doar pentru că eram implicați într-o singură competiție, rulam mereu aceiași 12-13 jucători.

Înainte să înceapă campionatul citeam că am fi printre candidatele la titlu. Am râs! Trebuie să ai o fundație solid pentru asta, cel puțin 15 jucători de nivel ridicat. Trebuie să investești masiv.

Oamenii cred că e suficient să vin aici și vom câștiga. Asta se poate întâmpla la o echipă care e obișnuită cu victoriile în trecut. Dar dacă nu ești ai nevoie de multă răbdare. Știu că fanii sunt nerăbdători, dar asta e situația.

Voi continua să muncesc, nu mi-e frică de nimic, dar să nu aveți așteptări lipsite de orice fundament”, a concluzionat Conte.

Antonio Conte a fost instalat la Tottenham pe 2 noiembrie 2021. A reușit un final fantastic sezonul trecut, de depășit-o pe Arsenal și a obținut biletele pentru Liga Campionilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.