Tenis

Simona Halep a ieșit din Top 10 » Pe ce poziție a căzut jucătoarea suspendată provizoriu din circuit

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 ianuarie 2023

Simona Halep (31 de ani), în continuare suspendată provizoriu din circuit după ce a picat un test anti-doping în septembrie, a ieșit din Top 10 în primele zile din 2023.

Fostul lider mondial înregistrează o coborâre de două poziții în clasamentul WTA Live, de pe 10 pe 12. Halep a fost depășită de Madison Keys și Paula Badosa și, inevitabil, fiind în imposibilitatea de a juca, va mai pierde locuri prețioase în perioada următoare.

Între timp, Simona Halep are în față acum un drum complicat pentru a-și demonstra nevinovăția, cazul urmând să fie judecat de un juriu de experți desemnat de Sport Resolutions.

Dorința Simonei Halep pentru 2023

În ultimele ore din 2022, Simona Halep și-a pus o dorință pentru noul an: „2022, norii tăi au fost negri, 2023, arată-mi Soarele, te rog!”. Pe contul de Instagram al lui Halep a fost distribuit și un clip motivațional al actorului Horațiu Mălăele, în care concluzia a fost că „râsul este muzica sufletului”.

Simona Halep, jucătoarea anului 2022 în România

Simona Halep a fost desemnată de Federația Română de Tenis jucătoarea anului 2022, chiar în plină controversă legată de scandalul de dopaj în care e în prezent implicată.

În 2022, Simona a cucerit două trofee, Melbourne Summer Set și Toronto. De asemenea, a ajuns până în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, unde a cedat în fața Elenei Rybakina în două seturi.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.