Liga 1

A treia plecare de la FCSB » Contract pe trei ani și jumătate + mesajul noului club

Andrei Dumiter (în centru) a semnat cu FC Voluntari. Foto: Imago

Articol de Ionel Luţan  —  luni, 02 ianuarie 2023

Andrei Dumiter, atacantul de 23 de ani care în ultimul an și jumătate a evoluat pentru FCSB, a semnat cu FC Voluntari, acesta fiind deja prezentat oficial de echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. Contractul se întinde pe o perioadă de trei sezoane. 

Intrat pe lista renegaților de la FCSB, Andrei Dumiter n-a avut încotro decât să-și caute un nou angajament. Norocul i-a surâs fostului atacant de la Sepsi în chiar primele zile din 2023: FC Voluntari a intrat pe fir, asigurându-și serviciile vârfului de careu

În acest sezon, Dumiter prinsese doar cinci meciuri la FCSB, unul singur în campionat. Per total, a adunat 27 de partide, trei goluri și un assist în tricoul roș-albaștrilor, unde a ajuns în vara lui 2021 de la Sepsi. 

Andrei Dumiter a plecat de la FCSB

Dumiter devine al treilea fotbalist care părăsește vicecampioana în această iarnă, după Ianis Stoica, împrumutat la Universitatea Cluj, și Alexandru Musi, cedat tot sub formă de împrumut, însă la Poli Iași, în liga secundă.

Gigi Becali anunțase încă de la jumătatea lunii decembrie că vrea să scape de Dumiter: „Mai sunt Dulca, Boboc și Dumiter. Și încă unul, probabil.(...) Pe Dumiter am dat tot 350.000, îl dau tot gratis. Nu sunt băiat bun eu?”, spunea finanțatorul de la FCSB, pe 15 decembrie.

Mesajul lui FC Voluntari pentru Andrei Dumiter

„Bun venit în familia FC Voluntari, Andrei Dumiter! FC Voluntari anunță că a semnat un contract valabil pe o perioadă de 3 ani și jumătate cu fotbalistul. Andrei va purta numărul 13 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată în comunicatul ilfovenilor.

Andrei Dumiter a fost prezentat de FC Voluntari / Sursă foto: Facebook

Marian Pleașcă povestește cum a fost marginalizat la FCSB și dat la o parte de Dică

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.