Special

Steliano Filip și-a prezentat noua cucerire: „Fericirea are chipul tău!” » Cu cine se iubește fosta soție

+25 Foto
Sursă foto: instagram.com/fivianee.b/

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 ianuarie 2023

Steliano Filip (28 de ani), fostul fotbalist al lui Dinamo și al echipei naționale, speră că 2023 va fi anul renașterii. Stelu a semnat cu Mezőkövesd, locul 9 din prima divizie maghiară, și încearcă să-și reclădească piesă cu piesă și viața sentimentală.

În ultimele zile ale lui 2022, Steliano Filip le-a prezentat urmăritorilor săi de pe Instagram noua sa parteneră, Fiviane Brînză, o tânără care lucrează ca asistent dentar. De Crăciun, cei doi au publicat pentru prima oară o fotografie împreună, iar luni au „recidivat”. „Fericirea are chipul tău”, a scris Fiviane la descrierea unei poze cu fotbalistul. 

Între timp, Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, ar fi reluat legăturile cu fugarul Mario Iorgulescu. Cei doi au mai fost implicați într-o relație înainte ca bruneta să se cupleze cu fostul căpitan al lui Dinamo. Stelu și Bianca au împreună o fetiță, Anais Sophie, în vârstă de 5 ani. 

Steliano Filip, despre transferul în Ungaria: „Nu mi-am mai dorit să joc în țară”

Steliano Filip și-a găsit angajament, în străinătate, după aproape jumătate de sezon în care a tatonat mai multe piste

„Am avut câteva oferte din Grecia, Polonia și Azerbaidjan, dar nu am dorit eu acolo. N-am vrut eu. Mi-am dorit cât mai aproape de casă și m-a ajutat Dumnezeu, în cele din urmă, am ales bine. Sincer, nu mi-am mai dorit să joc în țară. Îmi doresc să fac o treabă bună aici și să joc cât mai bine. Doar la asta mă gândesc”, a declarat Filip.

VIDEO Victor Becali îl face praf pe Steliano Filip: „E complicat dacă n-ai caracter”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.