Altele

Scene dramatice în NFL. Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului pe gazon » E în comă indusă după ce a suferit un stop cardiac

Damar Hamlin s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului Buffalo Bills - Cincinatti Bengals, în runda #17 din NFl. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 ianuarie 2023

Damar Hamlin (24 de ani), jucătorul echipei de fotbal american Buffalo Bills, s-a prăbușit în timpul meciului pe care formația la care este legitimat l-a disputat în compania celor de la Cincinatti Bengals, în runda cu numărul din NFL, campionatul american profesionist de fotbal american. 

UPDATE 17:30 » Damar Hamlin, în comă indusă

Apropiații lui Damar Hamlin au transpis că acesta este în comă indusă, după ce a suferit un stop cardiac, fiind monitorizat de medici, potrivit Daily Mail.

Jordon Rooney, un purtător de cuvânt al familiei lui Damar, a declarat că: „Este sedat și intubat. E în comă indusă. Nu avem alte noutăți. Este monitorizat de doctori. A fost o surpriză pentru noi, nu ne așteptam la asta. Este sănătos și în formă.  E un luptător și va continua să lupte”. 

Damar Hamlin s-a prăbușit în timpul meciului pe gazon

Americanul a rămas imobilizat pe gazon în primul sfert al meciului, în urma unui contact cu Tee Higgins, jucător la echipa adversă, iar staff-ul medical al lui Buffalo Bills i-a făcut acestuia resuscitare cardio-respiratorie. După 16 minute în care a primit îngrijiri medicale, fotbalistul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din Cincinatti. 

Jucătorii celor două formații se pregăteau să reia jocul după ce Damar Hamlin a fost transportat la spital, însă Stefon Diggs (29 de ani), căpitanul gazdelor, împreună cu colegii săi, au decis să nu mai continue să joace. Același lucru l-au făcut și Zac Taylor, tehnicianul oaspeților, și Sean McDermott, antrenorul lui Buffalo Bills, care au discutat cu arbitrii înfruntării, ce au hotărât să suspende definitiv partida, la scorul de 7-3 pentru oaspeți. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.