Formula 1

Fiul lui Michael Schumacher, mesaj emoționant de ziua tatălui

Mick Schumacher. Foto: Instagram @mickschumacher

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 ianuarie 2023

Mick Schumacher (23 de ani), fiul legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher (54 de ani), a transmis un mesaj, cu ocazia aniversării tatălui lui, care continuă să fie internat în spital, în urma unui accident suferit la schi, în decembrie 2013. 

Atunci, Michael Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble, Franța. 

„La mulți ani celui mai bun tată din lume”, a fost mesajul simplu postat de Mick Schumacher, pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie cu multiplul campion mondial. 

Sursă foto: Instagram @mickschumacher

Mick Schumacher este și el pilot de Formula 1

Fiul lui Michael Schumacher este și el pilot de Formula 1. În decembrie 2022, acesta a semnat un contract cu Mercedes, echipă la care a activat și Michael Schumacher și va activa ca pilot de rezervă pentru consacrații Lewis Hamilton și George Russell. 

În carieră, Mick Schumacher a mai activat la echipa Haas și este al treilea membru al familiei Schumacher care concurează în Formula 1, după după unchiul Ralf (fratele lui Michael), care a participat în 180 de curse între 1997 și 2007, și tatăl său, Michael, de 7 ori campion mondial și cu 91 de curse câștigate în carieră. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.