Liga 1

Eugen Neagoe i-a dat replica lui Emil Boc, după tirada edilului de la Cluj

Eugen Neagoe i-a dat replica lui Emil Boc

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 03 ianuarie 2023

Eugen Neagoe, noul antrenor al Universității Craiova, a plecat cu scandal de la Cluj, primarul Emil Boc l-a criticat dur pentru că a lăsat echipa în plin sezon. Răspunsul tehnicianului a venit în conferința de presă de marți.

Am un respect deosebit pentru domnul Boc. N-am de ce să mă împac cu dânsul, pentru că eu nu m-am certat cu el. Acel contract cu Universitatea Cluj s-a încheiat pe 24 decembrie, când eu l-am denunțat”, a comentat Geană.

Edilul spunea zilele trecute că Neagoe se află acum în război cu orașul Cluj-Napoca și că va trebui să suporte toate obligațiile prevăzute în regulament, pe care clubul le va solicita.

Am primit vestea total neașteptată a antrenorului Universității Cluj de a-și încheia colaborarea cu clubul nostru și de a pleca la un alt club din România.

În termeni politicoși, i-am spus același lucru și domniei sale la telefon, că din această perspectivă, a relațiilor instituționale, este într-o stare de război cu Clujul, cu tot ce înseamnă starea de război a prevederilor legale, pentru că am considerat și consider inacceptabil un asemenea gest

- Emil Boc, primar Cluj 

Eugen Neagoe: „Vlădoiu nu vine” 

„Geană” a vorbit și despre Ștefan Vlădoiu, jucătorul Universității împrumutat lui U Cluj până în vară. „Mi-aș fi dorit să-l iau cu mine, acum. Am și vorbit cu el. Însă nu vine. Dar la vară va face din nou parte din lotul Craiovei”, a punctat noul tehnician al oltenilor.

E un vis împlinit. Sunt mai oltean decât majoritatea celor care au trecut pe aici în ultimii ani. Nu m-am propus niciodată la Craiova, n-am fost nici la stadion când n-aveam echipă, ca să nu dau naștere la discuții. N-am fost niciodată un tip conflictual. 

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

VIDEO Eugen Neagoe: „E un vis împlinit! Voi face tot posibilul să aduc titlul în Bănie”

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.