Liga 1

UTA și-a luat atacant de 1.90 m, dar se desparte de golgeterul actual al echipei: „Alți jucători au dat dovadă de caracter”

Stefan Milosevic, în perioada Waasland-Beveren / Sursă foto: Imago Images

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  marţi, 03 ianuarie 2023

UTA ARAD. Aflată pe poziție retrogradabilă în acest moment în Superligă, formația arădeană și-a asigurat serviciile lui Stefan Milosevic.

Vârful de 26 de ani și 1,90 m. vine de la FK Buducnost și a semnat un contract valabil pe un an și jumătate. De-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Rudar Pljevlja, Lovćen, Kom, Iskra, Waasland-Beveren, Riga și Ironi Kiryat Shmona.

„Prin evoluțiile mele de la UTA, vreau să revin la echipa națională”, a spus jucătorul, coleg la prima reprezentativă a Muntenegrului cu Marko Vukcevic de la arădeni.

UTA l-a pus pe Otele pe lista de transferuri: „Alți jucători au dat dovadă de caracter”

Altfel, nigerianul Philip Otele este de vânzare. 

,,I-am propus niște oferte (n.r. - de diminuare a salariului) și nu le-a acceptat. Alți jucători au dat dovadă de caracter și au acceptat o reducere a remunerației, care nu era în concordanță cu locul din clasament (n.r. - locul 15)", a dezvăluit team managerul Sorin Botiș.

Philip Otele / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

UTA trebuie să plătească pentru Otele o grilă de formare care se apropie de 50.000 de euro către clubul lituanian Zalgiris, până la 17 ianuarie, pentru a putea înregistra transferurile.

Astfel, golgeterul „Bătrânei Doamne”, cu 5 reușite, nu va face parte din lotul cu care UTA va pleca pentru 10 zile în cantonament în Antalya, în perioada 4-14 ianuarie. Nemții de la TSV 1860 München și Kyzylzhar din Kazahstan sunt adversarele roș-albilor în amicalele de pe tărâm turcesc.

VIDEO De ce nu au reușit Marin Dună și Ilie Poenaru la UTA Arad: „Principala cauză au fost transferurile!”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.