Altele

Imagini șocante de Revelion » Șeful UFC s-a bătut cu soția în club!

Dana White, șeful UFC, s-a bătut cu soția sa, Anne, în noaptea de Revelion.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 ianuarie 2023

Dana White, șeful UFC, s-a bătut cu soția sa, Anne, în noaptea de Revelion.

Cei doi se aflau într-un club de noapte cu un grup de prieteni. După mai multe pahare de alcool, Dana White și Anne White au fost filmați în timp ce se pălmuiau la bar.

VIDEO. Dana White, bătaie cu soția de Revelion

Incidentul poate fi urmărit de la 00:17

Anne și Dana White se aflau în zona VIP din clubul El Squid Roe. După miezul nopții și intrarea în 2023, șeful UFC s-a aplecat spre soția sa pentru a-i spune ceva. Ea l-a lovit, apoi Dana White a ripostat, pălmuindu-și soția.

Prietenii celor doi au intervenit și i-au despărțit pe cei doi, care sunt căsătoriți de 26 de ani. „Mereu am spus că sunt împotriva lovirii femeii, iar acum sunt aici vorbind despre asta. Sunt rușinat de acest incident oribil”, a declarat Dana White pentru TMZ Sports.

Și Anne White a oferit o primă reacție legată de incident: „Dana și cu mine suntem căsătoriți de aproape 30 de ani. A spune că nu-i stă în fire este puțin. Nu s-a mai întâmplat așa ceva până acum. 

Din păcate, amândoi am băut prea mult în noaptea de Anul Nou și lucrurile au scăpat de sub control, de ambele părți. Am discutat în familie și ne-am cerut scuze unul altuia. Sper doar ca oamenii să ne respecte intimitatea, de dragul copiilor noștri”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.