Liga 1

Panduru, uimit de transferul de două milioane de euro din Liga 1: „Mi se par bani mulți și veniți din nimic!”

Basarab Panduru (52 de ani) crede că CFR Cluj a făcut o afacere extraordinară cu Emmanuel Yeboah (19 ani), atacantul care va pleca pe două milioane de euro la Slavia Praga.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 ianuarie 2023

Basarab Panduru (52 de ani) crede că CFR Cluj a făcut o afacere extraordinară cu Emmanuel Yeboah (19 ani), atacantul care va pleca pe două milioane de euro la Slavia Praga.

CFR Cluj îl vinde pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga. Surse autorizate din cadrul clubului au confirmat pentru GSP că vârful ghanez pleacă în Cehia în schimbul a două milioane de euro.

Panduru crede că mutarea este una excelentă, mai ales că Yeboah a costat doar 10.000 de euro în decembrie 2021.

Iminentul transfer al lui Yeboah îl impresionează pe Panduru

„Mi se par bani mulți! Mi s-a părut că atunci când a venit și îl băga avea o dorință pe care n-am văzut-o la niciun jucător român. Să pierzi mingea la 6 metri de poarta adversarului și să tragi un sprint în cea mai mare viteză înapoi... n-am prea văzut. 

Cu timpul parcă a uitat să mai vină la fel. Mi s-a părut puțin schimbat, parcă nu mai avea reacțiile astea.  

Două milioane sunt bani mulți. Și venind din nimic! Nu mă așteptam ca Slavia să dea atât de mult”, a spus Basarab Panduru la „Sport Report”, de la Orange Sport, emisiune moderată de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Yeboah, „pariul” lui Dan Petrescu 

Emmanuel Yeboah a fost surpriza lui Dan Petrescu din acest sezon. Recunoscut pentru faptul că preferă fotbaliștii cu experiență, antrenorul campioanei l-a încercat pe ghanez în meciurile de pregătire, apoi l-a introdus treptat în echipa de start a „feroviarilor”.

CFR Cluj îl vinde pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga / Sursă foto: Imago Images

Yeboah a fost descoperit de Răzvan Zamfir la o selecție în Ghana. Juca pentru divizionara secundă Young Apostles, iar campioana i-a oferit un contract în decembrie 2021.

3 goluriși două pase decisive are Emmanuel Yeboah pentru CFR Cluj în acest sezon. Cota lui de piață a ajuns la 800.000 de euro

VIDEO. Basarab Panduru, mesaj pentru cei care se plâng de formatul Ligii 1: "Gura mica, ciocul mic! Domne, nu se poate așa ceva!"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.