(auxiliar)

MYSPORT.RO / 16:30

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Mijlocasul defensiv Kleberson este foarte aproape de a se intoarce in tara natala, dupa cinci ani petrecuti in Europa. In 2002, a ajuns la Manchester United de la Atletico Mineiro, dupa ce fusese folosit titular la Campionatul Mondial din Coreea de Sud si Japonia, castigat de Brazilia.


Capitanul lui Arsenal, William Gallas, va lipsi de pe teren trei saptamani, conform unei declaratii date de Arsene Wenger pentru site-ul oficial al clubului. Fostul jucator al lui Chelsea va absenta astfel de la partida amicala pe care nationala Frantei o va disputa miercuri impotriva Slovaciei.


Dupa derularea etapei a patra, clasamentul are ca lider o surpriza si anume Nancy Lorraine, care a reusit un 2-2 pe terenul lui Olympique Marseille. Nancy este la egalitate de puncte cu Lorient si Le Mans, campioana Lyon fiind doar pe locul 12 cu 3 puncte din 3 meciuri.


Vorbele de aseara ale lui Gigi Becali au facut inconjurul Romaniei. De la presa, oamenii de fotbal din Romania si suporteri, toata lumea critica interventia patronului Stelei.




Arbitrul partidei Liverpool-Chelsea(1-1), Rob Styles, nu va fi delegat la niciun meci al etapei viitoare de Premier League, a precizat Keith Hackett, seful arbitrilor din campionatul englez.


La 32 de ani, Tim Henman s-ar putea retrage intr-una din saptamanile viitoare. Acuzand deseori dureri la spate, englezul, ajuns acum pe locul 92 mondial, ar trebui sa participe la US Open, dupa care sa evolueze in barajul pentru mentinerea in grupele Cupei Davis, impotriva Croatiei, intre 21 si 23 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.