Tenis

Veste proastă pentru Novak Djokovic » Ratează două turnee importante pentru că nu s-a vaccinat

Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 ianuarie 2023

Sârbul Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) se pregătește de Australian Open (16-30 ianuarie), dar a primit o veste proastă pentru următoarele turnee. 

Primit în Australia, după ce anul trecut i-a fost anulată viza pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, sârbul va rata primele turnee ale anului, din Statele Unite.

Novak Djokovic ratează Indian Wells și Miami Open 

Autoritățile din Statele Unite ale Americii continuă să ceară tuturor străinilor, cel puțin până pe 10 aprilie, dovada vaccinării împotriva COVID-19 pentru a intra în țară, potrivit Eurosport

Astfel, sârbul are șanse mici să participe la Indian Wells (6-19 martie) și Miami Open (19 martie - 2 aprilie). 

Pentru a intra în țară, Djokovic are în acest moment două variante: fie se vaccinează, fie dovedește că întrunește unul dintre criteriile prin care poate fi exceptat de la prezentarea dovezii vaccinului. 

Dacă autoritățile din SUA își mențin decizia și după 10 aprilie, Djokovic ar putea rata ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open (28 august - 10 septembrie).

 Novaj Djokovic e deja în Australia 

Nole concurează la Adelaide, competiție care a luat startul pe 2 ianuarie. Sârbul e în turul 2, unde va juca francezul Quentin Halys (26 de ani, 64 ATP). 

La întrecerea de categorie „ATP 250” mai participă nume precum Felix Auger-Aliassime (6 ATP), Daniil Medvedev (7 ATP) sau Holger Rune (11 ATP), elevul lui Patrick Mouratoglou.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.