Campionate

Fostul jucător al lui Liverpool, prins când vindea casete de adulți cu celebra lui soție, are o nouă iubită: „Vreau să facem mulți copii”

+37 Foto
Alice Goodwin, soția lui Jermaine Pennant

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 January 2023

Jermaine Pennant, fost jucător la forțe din Premier League, precum Arsenal sau Liverpool, a intrat în faliment personal după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de euro!

The Sun scrie că fostul fotbalist englez în vârstă de 39 de ani datorează peste 1 milion la Fisc, bănci, municipalități și companii de servicii publice. Mai mult de atât, având în vedere că nu mai are cu ce să își plătească ratele, Pennant e aproape să își piardă și proprietățile!

A vândut casete sexuale cu celebra sa soție 

Considerat unui dintre cei mai petrecăreți jucători din fotbalul recent, Jermaine și-a risipit adesea averea. În 2018, a fost concediat în Zaragoza pentru că a înregistrat și a vândut videoclipuri sexuale cu celebra sa soție, Alice Goodwin (galerie foto). În clipuri, Pennant apărea cu fața acoperită pentru a împiedica internauții să-l recunoască, dar aceștia l-au recunoscut după tatuajul pe care îl are pe mână. 

+37 Foto
Alice Goodwin

În octombrie 2022, Jermaine Pennant a fost investigat de poliție după ce un bărbat a descoperit accidental o plantație de producție de marijuana într-un conac pe care îl deținea, cumpărat în 2006 pentru trei milioane de euro. Conacul, care a fost construit în 1930 și avea un iaz, teren de tenis, jacuzzi și piscină interioară, a rămas gol de când Pennant s-a separat de Alice Goodwin în 2020.

Dar acum are o nouă iubită: „Vreau să facem mai mulți copii”

Actrița Jess Impiazzi, în vârstă de 33 de ani, recunoaște că, deși cariera ei de actorie este „principalul ei obiectiv” în acest moment, ea este dornică să aibă un copil mai devreme decât mai târziu cu Jermaine Pennant, alături de care este într-o frumoasă relație. Descriind relația ei cu Jermaine drept „uimitoare”, ea a spus: „Vrea să mă căsătoresc cu el și să am o mulțime de copii. Avem deja numele lor!”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.