Liga 1

Gestul lui Gică Hagi care l-a șocat pe Sorin Paraschiv: „Eram în vestiar și așteptam, nu-mi venea să cred”

Sorin Paraschiv, centru, foto: GSP

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 08 ianuarie 2023

Într-un interviu exclusiv pentru GSP, Sorin Paraschiv, mijlocașul Stelei care a jucat fotbal peste un deceniu la cel mai înalt nivel, își amintește cu plăcere de niște nume imense, de la Marius Lăcătuș la Gheorghe Hagi. 

Sorin Paraschiv: „M-a impresionat ceva și-mi aduc aminte cu mare drag”

„Marius Lăcătuș a fost idolul meu! După fiecare antrenament rămâneam după un gărduleț care era până la brâu și toți și ne uitam doar la Marius. Pentru mine și pentru Steaua a fost imens! La nivel de echipă națională au fost mai mulți, începând cu Hagi, Gică Popescu, dar pentru Steaua, Lăcătuș a fost numărul unu! Era liderul echipei, mai ales că dădea foarte multe goluri. La 17 ani, țin minte că am făcut un cantonament cu echipa mare. Când am stat lângă Lăcătuș... Pffaa! A fost un vis împlinit. Am stat în vestiar cu jucători geniali, cu 4-5 campionate câștigate la rând.

M-a impresionat ceva și-mi aduc aminte cu mare drag. Aveam 17 ani și terminasem antrenamentul. Atunci se făcea duș doar după ce termina echipa mare. Eram în vestiar și așteptam. A intrat Gică Hagi, care-și uitase ceva. A dat mâna cu noi și s-a prezentat: „Gică”. Nu-mi venea să cred, am rămas uimit! Hagi se prezenta de parcă noi nu-l știam. Am rămas impresionat de modestia lui și de caracterul incredibil”, a explicat Sorin Paraschiv. 

Zenga venit după perioada Pițurcă și am reușit să luăm titlul după trei ani de pauză. Lucra foarte mult tactic, ne lăsa mai liberi după perioada Pițurcă. Avea programul lui strict, dar odată cu Walter a venit și libertatea. Cantonamente mai lejere, mai puteam să întârziem inclusiv la masă. Ne-a redat libertatea.
- Sorin Paraschiv pentru GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.