Campionate

Dat afară de Becali, Ivan Mamut s-a transferat la 8.500 de kilometri distanță de București » Reacția lui Tavi Popescu: „Ești rege”

Octavian Popescu și Ivan Mamut s-au bucurat împreună după singurul meci în care croatul a înscris la FCSB, 1-0 cu CS Universitatea la Craiova // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 January 2023

Ivan Mamut (25 de ani), atacantul croat dat afară de Gigi Becali de la FCSB, a semnat tocmai cu vicecampioana Malaeziei, Terengganu FC.

Liber de contract din august, când FCSB i-a reziliat contractul, Mamut și-a găsit echipă. A semnat astăzi cu Terengganu FC, vicecampioana din Malaezia, echipă dintr-un stat aflat la 8.560 de kilometri distanță de București.

Ivan Mamut a semnat cu Terengganu FC, vicecampioana din Malaezia

Mamut a publicat două fotografii de la semnarea contractului, iar Octavian Popescu, fostul coechipier de la FCSB, i-a răspuns scurt: „King”. În traducere, „Rege”.

Mamut va purta numărul 7 la noua echipă. El a jucat doi ani în România, 8 luni la CSU Craiova, apoi la FCSB, unde a dezamăgit, cu doar un gol înscris în 14 meciuri.

Terengganu FC a încheiat sezonul 2022 de campionat din Malaezia pe locul 2, cu 44 de puncte, 12 sub campioana Johor DT. Terengganu este antrenată de Tomislav Steinbruckner, croat, asemenea lui Mamut.

Ivan Mamut a semnat cu Terengganu, din Malaezia // foto: Instagram @ officialterengganufc

Gigi Becali: „Mamut nu poate să facă nici măcar o preluare”

Gigi Becali anunțase încă din iulie, după înfrângerea cu Rapid, 0-2, că va renunța la Ivan Mamut.

„Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare.

Nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap!”, spunea latifundiarul atunci.

Mai multe din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.