Liga 1

Agentul lui Cordea confirmă negocierile: „Gigi Becali a lăsat din preț, suntem în discuții”

Andrei Cordea, FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 ianuarie 2023

Gigi Becali are pe masă o ofertă pentru Andrei Cordea (23 de ani) din Bundesliga și negociază transferul. 

Andrei Cordea, om de bază la FCSB, cu 8 goluri și 5 pase decisive în acest sezon, ar putea părăsi echipa roș-albastră în iarnă.

Pe numele extremei dreapta a venit o ofertă din Bundesliga. Echipa interesată de Cordea ar fi Augsburg, locul 14 în Germania, potrivit Fanatik.

Gigi Becali negociază cu Augsburg vânzarea lui Andrei Cordea

Becali a anunțat în noiembrie că vrea 5 milioane de euro în schimbul lui Cordea, dar a fost înduplecat să dea undă verde și pentru o sumă mai mică, potrivit spuselor lui Adrian Neaga, reprezentantul lui Cordea.

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme și dânsul a lăsat ceva din bani.

Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei.

Anul 2022 cred că a fost anul lui. Bundesliga e un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a precizat Neaga, potrivit sport.ro.

Augsburg, echipă antrenată de neamțul Enrico Maaßen, trece printr-o perioadă delicată, fiind fără victorie în campionat de pe 2 octombrie, de la un 3-2 cu Schalke. Augsburg are 15 puncte, doar unul peste Stuttgart, ocupanta locului de baraj.

De când a semnat cu FCSB, iulie 2021, Cordea a contribuit la 24 de goluri (de 14 ori a înscris, de 10 ori a pasat decisiv) în 71 de meciuri.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.