Campionate

Barcelona, thriller cu 7 goluri în Cupa Spaniei! Xavi, salvat de rușine în minutul 104

Thriller în Copa del Rey: Barcelona a trecut la limită, 4-3 după prelungiri, de CF Intercity, grupare din Liga 3, în faza „16-imilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 ianuarie 2023

Thriller în Copa del Rey: Barcelona a trecut la limită, 4-3 după prelungiri, de CF Intercity, grupare din Liga 3, în faza „16-imilor”.

Fără vedete ca Ter Stegen, Pedri sau Lewandowski în primul „11”, trupa lui Xavi s-a chinuit serios pe arena Camp Municipal Antonio Solana din Alicante, unde au asistat la partidă 26.000 de spectatori.

Rezumat VIDEO » CF Intercity - Barcelona 3-4. Dramatism în Copa del Rey

Meciul părea la îndemâna oaspeților după golul marcat cu capul de Araujo, în urma unui corner ('4). Duelul a luat însă o întorsătură incredibilă în partea secundă, una câștigată de CF Intercity. 

Soldevila a egalat tot după o lovitură de la colțul terenului ('59), apoi Dembele l-a executat pe portarul Campos dintr-o situație de unu contra unu ('67), dar același Soldevila a readus-o în avantaj pe gruparea aflată la retrogradare în Liga 3 din Spania (locul 16/20) - „cap” superb la colțul lung. Ultimele minute au fost, de asemenea, electrizante.

Raphinha a fost la capătul unei centrări excelente semnate de Alba ('77), moment în care Barcelona era în „optimi”. Soldevila n-a fost de acord cu un final liniștit de meci și a izbutit hattrickul pe contraatac ('86). Prelungiri!

În reprizele adiționale, Barcelona a făcut în cele din urmă diferența. Execuția deviată a lui Fati din interiorul careului ('104) a calificat-o pe formația blaugrana în optimile de finală.

Echipele de start

Intercity: Campos - Jaime, Murria, Pérez, Romero - Belotti, Galvez, Mari - Roige, Soldevila, Pinan 
Antrenor: Gustavo Siviero

Barcelona: Pena - Bellerin, Kounde, Araujo, Alba - Kessie, Busquets, Torre - Dembele, Memphis, Ferran
Antrenor: Xavi

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.