Campionate

Francesco Totti, anchetat pentru spălare de bani într-o afacere cu case de pariuri și cazinouri! Detalii de ultimă oră

Francesco Totti, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 ianuarie 2023

Justiția italiană îl suspectează pe Francesco Totti că a fost implicat în tranzacții bancare suspecte, în special în legătură cu companiile de pariuri online și cazinourile, notează RMC Sport

Italienii scriu că agenții de combatere a spălării banilor studiază tranzacțiile efectuate pe conturile fostul mare jucător de la AS Roma din iunie 2020 încoace. Ajuns la 46 de ani, vârful legendar din Serie A este suspectat că ar fi „spălat” bani inclusiv pentru casele de pariuri și cazinouri din întreaga lume. 

Una dintre tranzacțiile suspecte ar fi avut loc în luna august 2022. Conform sursei citate, Francesco Totti ar fi împrumutat o rudă cu 80.000 de euro, fără să ceară dobândă. Suma ar fi fost trimisă în contul comun al soției și fiicei prietenului său, înainte de a trece prin contul comun al soților și a ajunge într-un cont personal al prietenului în cauză, fapt ce a stârnit întrebările autorităților.

Francesco Totti ar fi făcut tranzacții suspecte cu cazinouri din Monte Carlo, Londra și Las Vegas

În iunie 2020, două conturi bancare aparținând campionului mondial din 2006 ar fi efectuat și tranzacții suspecte cu cazinouri din Monte Carlo, Londra și Las Vegas. „Există îndoieli puternice cu privire la destinația reală a banilor trimiși către diferitele case de jocuri de noroc internaționale”, scriu experții într-unul din raport, conform La Verita, citat de RMC.

619 meciuri și 250 de goluri are Totti pentru AS Roma în Serie A. Italianul a jucat toată cariera, 24 de ani, la echipa din capitală. Ca jucător al Romei, Totti a câștigat un campionat, două Cupe și două Super Cupe. A ieșit golgeter în sezonul 2006-2007, iar în 2000 și 2003 a fost desemnat fotbalistul anului.

Ilary Blasi îi cere lui Totti o sumă incredibilă! Fostul star de la AS Roma, amenințat cu dezvăluiri incendiare

Francesco Totti și Ilary Blasi se află în plin proces de divorț, după o relație de 20 de ani, dintre care 17 ca soț și soție. Cei doi urmează să fie implicați într-un proces, după ce fostul fotbalist a refuzat să plătească pensia alimentară cerută de Ilary.

Presa din Italia susține că prezentatoarea TV i-a cerut lui Totti 37.000 de euro pe lună, ca pensie alimentară. Din această sumă, 20.000 de euro ar fi pentru ea și 17.500 ar trebui să fie pentru cei 3 copii: Cristian, Chanel și Isabel. Fostul fotbalist ar fi refuzat categoric cererea lui Ilary și i-a propus suma de 7.000 de euro, doar pentru copii. Cei doi nu au ajuns la un acord, astfel că vor ajunge în curând la proces.

+33 Foto
Noemi Bocchi

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.