Liga 1

Două reveniri-surpriză la primul antrenament al FCSB-ului

+25 Foto
Antrenament FCSB

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  joi, 05 ianuarie 2023

După ce au efectuat vizita medicală începând cu ora 7:20, jucătorii FCSB-ului au dat startul  primului antrenament din acest an. În afara celor prezenți la vizita medicală și-au mai făcut apariția Iulian Cristea (28 de ani) și Ovidiu Popescu (28 de ani) care s-au pregătit cu echipa.

Ovidiu Popescu a pierdut contactul cu prima echipă după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat în meciul tur cu CS Mioveni disputat pe data de 6 august 2022. De partea cealaltă, Iulian Cristea  a suferit o accidentare a ligamentului încrucișat interior în partida din 4 iunie cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

Video. Primul antrenament al FCSB-ului

>

Thomas Neubert a condus pregătirea fizică a roș-albaștrilor, în timp ce Pintilii a asistat la de pe margine alături de staff-ul său. Lucian Filip a participat alături de jucători la antrenament fiind partenerul lui Andrei Cordea în cadrul exercițiilor fizice. Singurul jucător care s-a pregătit separat în sala de forță a fost juniorul  David Popa care a întâmpinat anumite probleme medicale.

  • Portari: Târnovanu, A. Vlad, Al. Maxim
  • Fundași: V. Crețu, Al. Pantea, Haruț, Dawa, Ciobanu, Șerban
  • Mijlocași: Șut, Nikolov, Edjouma, D. Popa, D. Olaru, Oaidă, Radaslavescu
  • Atacanți: Vl. Tudor, Vl. Toma, Cordea, Compagno, Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

FCSB, cantonament în Turcia

FCSB merge din nou în Antalya pentru stagiul de pregătire din această iarnă. Vicecampioana a ales un resort de 5 stele din Belek, Regnum Carya, preferat în trecut de Chelsea, Galatasaray sau Fenerbahce. 

Resortul dispune de condiții excelente, cu un centru spa luxos, saună, baie de aburi, 3 piscine și camere către Marea Mediterană. Hotelul are 7 restaurante diferite și piscină cu valuri. Mai mult, proprietatea găzduiește sesiuni de antrenament organizate de Fundația Real Madrid. Evident, resortul are 3 terenuri de fotbal la standardele FIFA.

 Nu e prima dată când FCSB alege acest resort. S-a întâmplat și în 2016, când la final de cantonament jucătorii au primit o surpriză din partea organizatorilor, un concert ad-hoc, la masă. 

Regnum Carya este o destinație preferată de cele mai importante cluburi din Turcia, dar și de naționala „Semilunii”. Fenerbahce, Galatasaray, Rubin Kazan, Werder Bremen sau Chelsea au ales ca destinație pentru pregătire acest resort din Belek.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.